اليوم اقدم لكم اكله مصريه و هي الكشري هي اكله جميييييييييله مووووت هقولكم علي الطريقه وجربوها جميييييييله
اولا بنجيب عدس بجبه و ارز و مكرونه الصغيره او اسبجتي و صلصه
ثانيا بنسلق العدس حتي يستوي وبعدين نضيف الارز معه ونضيف ثوم مفروم وكمون وملح كل حاجه ملعقه منها ونسيبهم يستوا
ثالثا نسلق المكرونه
رايعا نحمر ثوم و وكمون في زيت ثم نضيف غليهم عصير الطماطم ونسيبهم حتي ( بالمصري يتسبكوا )يعني يستوا هههههه
بعد كده بنضعهم كلهم علي بعض 1 ارز والعدس 2 مكرونه 3 الصلصه ويكمن اضافه 1 الدقه (نحمر ثوم وتضع عليه نصف كوب خل)
2 الشطه(نضع قليل من الصلصه ثم نضع قليل من الخل و نضع الشطه الحمراء
3 نحمر بطل في الزين
وبالهناء والشفاء جربوها وقولي رايكم م دودي من مصر